tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Xhoiselina Zhënëvrë Mershantier Xhonsi, e arsimuar në kolegjin “Brajën Maur” dhe për ca kohë banore e Skardejlit, është rritur në mënyrë të atillë që të sillet gjithnjë si zonjë. Por ja që po të kesh të bësh me avokatë hileqarë, konsulentë financiarë mashtrues dhe burra të babëzitur për seks e që s’të shqiten, edhe zonjës më të përsosur do t’i soset durimi.

Prandaj Xhoi përfundon me një çifte Purdey në prehër dhe me një revolver Smith & Wesson të kalibrit 38 milimetra nën jastëk, duke pritur që bastardi tjetër të kalojë pragun e derës së saj.

Sado që duket nga ato zonjat që s’mendohen gjatë dhe që nuk mirëpriten më në shoqërinë e qytetëruar, Xhoi Xhonsi, një ndër karakteret komikë më të spikatur të J. P. Donleav-it, do të ndjekë deri në fund këshillat e gjyshes së saj nga Karolina e Jugut në lidhje me nevojtoret e pastra, një parapëlqim që do të ketë disa pasoja të papritura.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-27-0
Faqe : 156
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

Zonja sqimatare

J. P. Donleavy


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook