tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Jo gjithmonë jemi të qartë se si dëshirojmë ta lyejmë një dhomë apo gjithë shtëpinë. Megjithatë, ju mos e humbisni frymëzimin përballë murit të bardhë. Duhet të keni besim te shijet tuaja, por edhe një këshillë, mund t’ju ndihmojë të merrni vendimin e duhur. E kush ka thënë se nuk ka të fshehta për të lyer mirë? Që ju t’i mësoni këto sekrete dhe të mund t’i vini në jetë, ne u kemi kërkuar shumë specialistëve të na i shpjegojnë njohuritë e zanatit të tyre.

Me teknikat dhe materialet që kemi në dispozicion, sot mund të arrihet thjesht dhe shpejt, një rezultat i jashtëzakonshëm mbi të gjitha llojet e sipërfaqeve. E bardhë, e kuqe, blu, portokalli, e blertë, kafe, vjollcë, të zgjedhësh ngjyrën ose ngjyrat që i japin gjallëri një mjedisi, është fillimi për një vatër familjare. Kjo zgjedhje tregon personalitetin tuaj.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-02-5
Faqe : 96
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $8.00
eBook : $6.00

Zbukurojmë duke lyer – 1


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook