tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Tony Buzan meriton një medalje për zbulimin e konceptit që ruan shëndetin mendor me anë të Hartave të Mendjes, të cilat i bëjnë detyrat e vështira mendore të mundshme, madje të pëlqyeshme, duke vënë në punë anën e djathtë të trurit, në të cilën mbretërojnë ngjyrat dhe aftësia krijuese.

Ky sistem mund të jetë jetëshpëtues për fëmijët që vuajnë nga vështirësitë me disleksinë. Vallë, a e dini se truri i fëmijës suaj përbëhet nga 166 herë më shumë qeliza trunore se sa është numri i të gjitha qenieve njerëzore që jetojnë në këtë planet? Truri i tij përbëhet nga 1.000.0002 ose 1.000.000.000.000 qeliza trunore! Shpikësi me famë botërore i Hartave të Mendjes, Tony Buzan, ka sajuar “Veprimet me dorë” për ta ndihmuar fëmijën tuaj që të shfrytëzojë tërësisht çdo qelizë të trurit të vet. Duke filluar qysh në javët e para të ngjizjes në mitër, Buzani shpjegon se si zhvillohet truri dhe gjërat e thjeshta që mund të bëni për të nxitur inteligjencat e shumëfishta të fëmijës suaj – duke përfshirë inteligjencat shoqërore, krijuese, numerike dhe fizike – dhe të zbërtheni gjeninë e tij ose të saj të natyrshme.

– Çliron potencialin e vërtetë të trurit të fëmijës suaj.

– E rrit fëmijën tuaj të lumtur dhe me besim në vetvete.

– Stërvit inteligjencat e shumëfishta të fëmijës suaj.

– Ju mëson mënyra të reja për të biseduar dhe lexuar tok me fëmijën tuaj.

– Ju bën që të luani së bashku lojëra të këndshme që kanë lidhje me kujtesën, ju bën të zotë me numrat dhe ju nxit që të vizatoni Harta të Mendjes me ngjyra.

– Bën që vajza apo djali juaj të jetë i/e dalluar në shkollë dhe t’ia dalë mbanë me sukses në jetë.

Tony Buzan do t’ju ndihmojë të përdorni mençurinë tuaj të lindur që të zbuloni Leonardo da Vinçin apo Ajnshtajnin te fëmija juaj.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-65-1
Faqe : 288
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $8.00

Truri i fëmijës

Tony Buzan


Kategoria:

Komentet

1 koment ne “Truri i fëmijës”

  1. ju lutem si mund te me informoni si mund te pajisem me kete liber

    Sabir

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook