tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Franci ka rënë në dashuri dhe jeton mrekullisht me të dashurën e tij. Por Franci 26 vjec është shëndetlig e i sëmurë rëndë, me pak shpresa për jetën.

I shtruar në spital, jeton i vetëm në dhomën e tij, nën oksigjen, me dy tuba në toraks duke pritur vetëm një njeri… gruan e jetës së tij. Shpëtimi mund të jetë… një dhomë oksigjeni, infermiere e mjeke… apo atë mund ta shpëtojë dashuria e vërtetë e jetës së tij… A do të ndodhë mrekullia?

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-25-4
Faqe : 212
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

Ti, e dashur…

Jean-Baptiste gendrarme


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook