tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$10.00

Sinopsi

Ky libër ofron një panoramë të detajuar, por jo teknike, të diabetit dhe përqendrohet tek ai i tipit 2.

Elaine Magee rendit në mënyrë të qartë gjetjet e fundit mjekësore që lidhen me shkaqet e diabetit, si dhe trajtimet që mund të marrin pacientët. Gjithashtu, jep shumë dieta të shëndetshme për këtë sëmundje, që po prek gjithnjë e më shumë njerëz çdo vit. Ky variant i rishikuar i librit përmban:

– Një udhëzues për ushqimet, për të pasur një zemër të shëndetshme (pasi njerëzit me diabet janë të rrezikuar më shumë se të tjerët nga sëmundjet e zemrës).

– Një kapitull për acidet transyndyrore dhe si t’i dallojmë këto lloj acidesh në ushqimin e përditshëm.

– Një kapitull me këshilla se si duhet të konsumojmë ushqime të lehta midis vakteve.

– Dhjetë hapat e ushqyerjes, që të çojnë drejt lirisë – drejt të ndierit mirë.

– Studimet dhe zbulimet e fundit për dietën dhe tipin 2 të diabetit.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-02-9
Faqe : 209
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $10.00
eBook : $8.00

Si të ushqehemi, kur kemi diabet?

Elaine Magee


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook