tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$29.00

Sinopsi

Udhëzues me ilustrime për kujdesin mjekësor të prindërve ndaj fëmijëve

Çdo prind dëshiron të ketë sa më shumë njohuri për ankesat e zakonshme të fëmijëve. -Si të kujdeseni për fëmijën tuaj- mbulon më shumë se 100 probleme shëndeti dhe simptoma të ndryshme. Është një udhëzues që mund të përdoret edhe në raste krize.
Mjafton të shfletoni librin, të lexoni për simptomën që shfaq fëmija dhe do të gjeni një shpjegim të plotë të shkaqeve, sa serioz është problemi dhe si mund tia lehtësoni shpejt simptomat e fëmijës suaj në shtëpi.
Diagramet janë të lehta për tu kuptuar dhe ju japin udhëzime të qarta, madje edhe për rastet kur duhet të drejtoheni menjëherë te mjeku.

Përveçse jep shpjegime për dëmtimet e zakonshme, alergjitë, sëmundjet e fëmijërisë dhe shqetësimet e përditshme, ky vëllim i ri, i zgjeruar dhe i përmirësuar, ofron informacionin më bashkëkohor mbi çështjet e rëndësishme të shëndetit, duke përfshirë ato që duhet të dini për sa i përket:

* Vaksinimit të fëmijës.
* Përdorimit të ilaçeve antidepresivë dhe medikamenteve të ndryshme.
* Obezitetit në periudhën e fëmijërisë dhe mbajtjes së fëmijës suaj në peshë të shëndetshme trupore.
* Zhvillimeve më të fundit shkencore, si testimet gjenetike etj.
Profesional, i kuptueshëm dhe i mbushur me këshilla të sigurta, kjo kryevepër duhet të jetë në bibliotekën e çdo familjeje.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-54-5
Faqe : 704
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $29.00
eBook : $27.00

Si të kujdeseni për fëmijën tuaj

Robert H. Pantell, James F. Fries, Donald M. Vickery


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook