tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Si ta ruajmë inteligjencën dhe si të mbajmë në formë trurin gjatë tërë jetës? Truri ynë pëson ulje të rendimentit në vite dhe pas moshës 50 vjeç ndodh humbja e neuroneve me një ritëm më të shpejtë. Ndaj truri si organ plastik duhet të ushtrohet rregullisht.

Autori propozon eksperimente me kujtesën, fjalëkryqe, analiza të fotografive dhe pikturave, enigma logjike, teknika specifike për të përmirësuar përqendrimin dhe për të fuqizuar efikasitetin e hemisferës së majtë dhe asaj të djathtë si dhe një dietë të shëndetshme për të garantuar mirëushqyerjen dhe mirefunksionimin e tij gjatë tërë jetës?

Ky libër, i pasuruar me njohuritë më të fundit të biologjisë, mjekësisë dhe shkencave neurologjike, është një udhëzues i vyer për një përgatitje mendore të nevojshme.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-13-0
Faqe : 192
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $9.00
eBook : $7.00

Si ta ruajmë inteligjencën

Alberto Oliveroi


Kategoria:

Komentet

1 koment ne “Si ta ruajmë inteligjencën”

  1. duhet te qasem ne lidhje me kete

    sadri

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook