tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Një rrugë e re e shkëlqyer për të çliruar potencialin e fëmijës suaj. Sa më energjike të jetë jeta juaj, ashtu do të jetë edhe ajo e fëmijëve tuaj.

Nëse i shfrytëzoni në maksimum çastet që jetoni, të njëjtën gjë do të bëjnë edhe fëmijët tuaj. Nëse i humbisni, nëse lejoni që ato të mbushen me “gjëra”, si rëra e thatë që mbush gjurmët tuaja në plazh, edhe fëmijët do të bëjnë të njëjtën gjë. Ne pyesim veten: Si mund ta bëj historinë e jetës sime të atillë që fëmija im të frymëzohet prej saj? Si mund ta ndihmoj fëmijën tim të gjejë vendin e vet në këtë botë të pafund?

Ky libër nuk është një manual mjekësor. Ndërkaq, informacioni që do të gjeni në të do t’ju ndihmojë të merrni vendimet e duhura në lidhje me zhvillimin intelektual dhe sjelljen e fëmijës suaj.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-82-58-6
Faqe : 202
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $6.00

Prindër mendjehollë

Dawna Markova


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook