tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Një libër shumë i lehtë për t’u lexuar, që ndalet në një sërë pyetjesh interesante dhe zbavitëse.  Përgjigjet e tyre me siguri që do t’i zhvillojnë më tej aftësitë dhe dijet tuaja.

Nëse jeni menaxher në hapat e para të punës suaj, student marketingu apo dhe profesionist me përvojë, do të mrekulloheni nga origjinaliteti i Pol Smithit. Duke shmangur teoritë dhe zhargonin e zakonshëm profesional, autori u jep përgjigje të shkurtra dhe të qarta pyetjeve më të vështira për çdo marketues, si për shembull:

– Si ta organizoj një fushatë të gjerë marketingu?

– Si t’i vlerësoj rezultatet?

– Pse nuk duhet t’i shpërfill mediat e reja?

– Si t’i integroj komunikimet e marketingut?

– Si kryhet zgjerimi i markës?

– Përse blejnë klientët?

– Si të nxjerr maksimumin e mundshëm nga buxheti?

Në pergjigjet e tyre ai ngërthen përvojën 20-vjeçare si mësues, trajnues dhe profesionist i marketingut. Gjithashtu, ai shfrytëzon edhe aftësitë si sipërmarrës i suksesshëm, që të sjellë mendime të vërteta dhe origjinale përmes shkrimeve të tij.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-06-7
Faqe : 405
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $10.00

Përgjigje për 120 pyetjet më të vështira

P. R. Smith


Kategoria:

Komentet

4 komente ne “Përgjigje për 120 pyetjet më të vështira”

 1. nuk kam asnj komentttt

  leonida

 2. Se kam lexuar por kur ta lexoj do bej edhe komente

  hali kasemi

 3. jam shume kurioze me e lexu ate liber

  adriana

 4. Kur e keni botu sktsisht vitin

  ardityy

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook