tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Bukuria e vërtetë s’është dukja, por sharmi harmonia e duhur mes trupit dhe shpirtit.
Sot bukuria nuk quhet me si një dhuratë që natyra disave ua ka mohuar e disa të tjerëve ua ka falur, por si dicka që të gjithë mund e madje duhet ta kenë.

Sa vjen e shtohen femrat – kohët e fundit dhe meshkujt – që investojnë kohë e para për mbajtjen në formë të trupit për përmirësimin e imazhit të tyre.

Po çfarë fshihet mbas këtij kulti të bukurisë? Është thjesht fiksim apo një mënyrë për tu ndjerë më mirë, për tu pëlqyer më shumë?

Willi Pasini dhe kirurgia estetike Maria Tereza Baldini përpiqen të japin një përgjigje si përmes përvojave klinike që kanë pasur, ashtu dhe përmes një hetimi mbi modelet e ndryshme të bukurisë, që nga tradita klasike e deri në kohën tonë.

Prej këtij na shfaqen dy mënyra krejt të ndryshme të të kuptuarit e të jetuarit të bukurisë: njëra, viktimë e “tiranisë së dukjes”, e bën ekskluzivisht bukurinë armë joshjeje, maskë për të tërhequr vështrimin e të tjerëve: tjetra, e ilustruar më së miri prej termit “sharm”, shquan dimensionin estetik tek ekuilibri i duhur e harmoniki pamjes së jashtme me personalitetin individual, që krijohet prej kulturës, moralit, zgjuarsisë dhe jetës që ke bërë.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-83-5
Faqe : 241
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $9.00
eBook : $7.00

Pas bukurisë

Willy Pasini &Maria Teresa Baldini


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook