tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Në LIBRIN E TRETË jepet paraqitja e ushtrimeve dhe problemave të vitit të katërt, të dhëna kryesisht në fazën finale, por edhe në atë të dytë. Këto tri libra me ushtrime rekomandohen për nxënësit e të katër viteve të shkollave të mesme, që e duan lëndën e matematikës, që marrin pjesë në olimpiadat e matematikës, si dhe për nxënësit e mirë dhe shumë të mirë.

Gjithashtu këto libra ndihmojnë vecanërisht mësuesit e matematikës, që punojnë në mënyrë të diferencuar me grupe nxënësish në klasat dhe shkollat e tyre.

Librat në fjalë ua rekomandojme edhe prindërve, fëmijët e të cilëve janë të pasionuar pas lëndës së matematikës.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-796-7-4
Faqe : 198
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

Olimpiadat kombëtare të matematikës 3

Agim Karçanaj, Andrea Kotro


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook