tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

LIBRI i PARË përfshin ushtrime dhe problema ( të zgjidhura), për vitin e parë dhe të dytë të shkollës së mesme, të dhëna në olimpiadat e matematikës për shkollat e mesme në fazën e dytë dhe të tretë ( që është faza finale).

Konkurrimi në Olimpiadën e Matematikës për nxënësit e klasave të dyta ka filluar në vitin shkollor 1981- 1982 ( Olimpiada e 3 të).
LIBRI i DYTË përfshin ushtrime dhe problema të olimpiadave të matematikës nga viti 1985 e deri më 2005, për vitin e tretë ( praktikisht të të gjitha olimpiadave të organizuara në Shqipëri).

NË LIBRIN E TRETË do të gjeni ushtrime dhe problema matematike ( gjithashtu të zgjidhura), të dhëna në olimpiadat e matematikës për vitin e katërt të shkollës së mesme nga viti 1985 e deri më 2005 ( pra, të të gjitha olimpiadave të organizuara në Shqipëri).

Këto tri libra me ushtrime rekomandohen për nxënësit e të katër viteve të shkollave të mesme, që e duan lëndën e matematikës, që marrin pjesë në olimpiadat e matematikës, si dhe për nxënësit e mirë dhe shumë të mirë.
Gjithashtu këto libra ndihmojnë vecanërisht mësuesit e matematikës, që punojnë në mënyrë të diferencuar me grupe nxënësish në klasat dhe shkollat e tyre.
Librat në fjalë ua rekomandojme edhe prindërve, fëmijët e të cilëve janë të pasionuar pas lëndës së matematikës.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-796-5-8
Faqe : 152
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

Olimpiadat kombëtare të matematikës 1

Agim Karçanaj, Fatmir Hoxha


Kategoria:

Komentet

7 komente ne “Olimpiadat kombëtare të matematikës 1”

 1. libri i fundit i botuar ne gjakov eshte libri i fluturave

  fatjona nagavci

 2. Fatjona, nëse mendon se te intereson si libër, lexo hapat sesi ta blesh kete liber dhe ne nje kohe te shkurter ta dergojme si botim.

  admin

 3. Pershendetje nga Kosova per Shtepine Botuese “Max”!
  Kohe me pare ne nje librari te Tiranes bleva tri libra te autoreve Agim Karcanaj dhe Andrea Kotro: “Olimpiadat Kombetare te Matematikes” (1, 2 dhe 3). Pjesa e pare (Ushtrime e problema per klasen e 9-te dhe te 10-te) ka mungese ne disa faqe libri:
  -faqet: 51 deri 58 dhe
  -faqet: 107 deri 114.
  Ju lutem (brenda mundesive tuaja) te m’i dergoni te skanuara permes e-mailit faqet e sipershenuara.
  Me nderime:
  Bedri Hajrizi
  profesor i matematikes
  Mitrovice
  Kosove
  PS. Librat jane ne pergjithesi te kualitetit te mire dhe jane te shkelqyeshme per destinimin qe kane. Ju lumte autoreve dhe Shtepise suaj Botuese!

  Bedri Hajrizi

 4. Libri i pare eshte per klasen e 9te?

  Maths

 5. mua me nevojiten zgjidhjet dhe testet e olimiadave

  anonim

 6. ne fakt me interesojn shum

  anonim

 7. Libri ishte shume imire per pregatitjen per olimpiadat.me shume info ku mund ta gjejme me lehte.flm

  Artan Hasani

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook