tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Kur të mbërthen dhimbja, nuk duhet as t’i shmangesh dhe as ta luftosh, por duhet të dorëzohesh para saj, t’i hapësh udhë. Duke e vëzhguar pa dashur ta shpjegosh, ta përjetosh pa u munduar ta flakësh tej, sikleti do të largohet vetë, pasi të na ngulitë mesazhin e tij të thellë, në mënyrë që të rilindim dhe ti japim kuptim jetës sonë. “Kur dhimbja më kaplon, – shpjegon Raffaele Morelli, – përpiqem të mos flas me vete, të them dhe rithem pareshtur: S’duhet të shkonin gjërat kështu. Nuk bëj kurrfarë autokritike, madje as nuk rrekem të mendoj se si ta ndreq diçka që pandeh se më ka lënduar.

E përqendroj vëmendjen te dhimbja, pa iu kundërvënë dhe, kudo që të ndodhem, e lë të më rrokë në krahët e veta. Përpiqem ta ndiej sa më shumë praninë e saj, të vërej se në cilën pjesë të trupit mëshon më tepër. Duhet prishur skema: vuaj për shkak të diçkaje që ka ndodhur, për shkak të atij që nuk është më, për shkak të punës sime. E kam të qartë si dritën e diellit: sa më shumë ta kërkoj shkakun e dhimbjes, sa më shumë përpiqem ta shpjegoj atë, ta kuptoj, ta ndreq, aq më shumë vuaj.”

Me një gërshetim joshës të mençurisë dhe ngjarjeve nga jeta reale, autori ofron një këndvështrim mbi mënyrën se si mund të kapërcehet vuajtja.

Për të mësuar “të vuash mirë” dhe për të dalë i përtërirë nga çdo përvojë e hidhur.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-20-3
Faqe : 156
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $8.00
eBook : $6.00

Nuk kemi lindur për të vuajtur

Raffaelle Morelli


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook