tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$10.00

Sinopsi

 

Libri trajton njohuri mbi gjeometrinë elementare. Me interes është edhe përfshirja e disa elementeve nga stereometria dhe shndërrimet gjeometrike. Shtjellimi teorik shoqërohet me shembuj të ndryshëm ushtrimesh dhe problemash të përzgjedhura me shumë kujdes nga autorët.

 

“Njohuri gjeometrike” do të përfshihet në përgatitjen bazë të ekipeve për olimpiada. Por ai fare mirë shërben si material ndihmës për nxënës me përparim mbi mesatar dhe mund të shfrytëzohet edhe nga studentët e shkollave të larta, që përgatiten në profilin pedagogjik.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-59-9
Faqe : 286
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $10.00
eBook : $8.00

Njohuri plotësuese matematike për olimpiadat 2

Agim Karçanaj, Artur Baxhaku, Andrea Kotro, Edmond Pisha


Kategoria:

Komentet

3 komente ne “Njohuri plotësuese matematike për olimpiadat 2”

  1. une dua qe te mesoi ne matematik

    elvina

  2. Ku mundem me gjend ne kosove

    Arber

  3. me pelqen

    mario

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook