tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Menaxhimi i performancës së stafit të një kompanie është një mekanizëm që kontribuon në ecurinë e stafit dhe të vet kompanisë. Me anë të qartësimit të objektivave të kompanisë, rishikimit të rregullt dhe shndërrimit të tyre në objektiva individuale, ai ofron një mjet të strukturuar dhe efektiv menaxhimi.

Në këtë edicion të tretë të rishikuar, Armstrong përfshin përfundimet e nxjerra nga dy projekte kërkimore të mëdha për menaxhimin e performancës në punë. Gjithashtu, ai i ilustron rezultatet e arritura me shembuj të shumtë të marra nga praktikues me përvojë.

Menaxhimi i performancës ofron një plan ideal veprues për çdo menaxher që dëshiron të sigurojë më të mirën prej punonjësve të tij.

Në libër jepen udhëzime praktike dhe të detajuara rreth temave të mëposhtme:

– Bazat e menaxhimit të performancës.

– Proceset e menaxhimit të performancës.

– Matja e performancës në punë.

– Feedback-u 360-gradësh.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-18-0
Faqe : 255
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $10.00

Menaxhimi i perfomancës

Michael Armstrong


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook