tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Shkurt 1942. Një polak dhe një franceze romantike takohen në një qytet të Frances dhe menjëherë ndërmjet tyre lind pasioni, ndjenja e zjarrtë e dehëse.

I jashtëzakonshëm, me një egoizëm dhe lakmi të madhe, që vetëm e zbeh dashurinë që ai ndien për njerëzit e tij, polaku flirton paturpësisht në kufijtë e së mirës e të së keqes.

Trafikant i paskrupullt gjatë luftës, pas çlirimit ai do të shndërrohet në një tregtar i pamëshirshëm. Nje mashtrues i vertete qe nuk ka as ndjenja dhe as ndjeshmeri per njerezit e afert, nje njeri i frikshem qe nuk ndalet para asgjeje.

Ky roman të rrëmben tërësisht. Është nga ato libra që ju bën të harroni gjithshcka.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-70-5
Faqe : 218
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $8.00
eBook : $6.00

Mashtruesi

Richard Morgiéve


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook