tumblr visitor stats
Botimet Max -

Librarite

Libraritë
Duke filluar nga data 5 dhjetor 2005 , në çdo librari mund të gjeni të gjitha librat e botuara deri tani nga Shtëpia Botuese “Max”, si dhe ata që do të botohen në vijim. Të gjithë librashitësit e interesuar për të kontaktuar me “Botimet Max” të klikojnë butonin Kontakt , ku do të gjejnë të gjitha adresat e duhura.

Shpërndarja
Të gjitha librat që Botimet Max botojnë shpërndahen dhe shiten në të gjitha pikat e shitjes së shtypit për një javë që nga dita që libri publikohet.
Njëkohësisht librat mund t’i gjeni në të gjitha libraritë kryesore të Tiranës dhe rretheve që nga dita e botimit të tyre. Të gjithë librarët, bibliotekarët, shpërndarësit dhe distributorët e librave në Shqipëri e Kosovë mund t’i gjejnë librat e Botimeve Max pranë redaksisë së MAX me adresë:

Shekulli Media Group/MAX
Rr . “Ismail Qemali”
Pallati Abissnet
Tirane
Për porosi:
Cel. +355694035476
Telefon 2256994
Email briko@abissnet.al
Magazinieri i librit: +355696208431
Orari i magazinës: Çdo ditë nga e hëna – të premte: 09.00-18.00
Ditën e shtunë: 09.00-14.00


Shekulli Online

Shkarko Katalogun