tumblr visitor stats
Botimet Max -

Kontakt

 

Ju lutem vizitoni FAQEN E PYETJEVE TE ZAKONSHME (FAQ) para se të dërgoni pyetjet ose komentet tuaja. Ne marrim shumë e-maile në ditë dhe megjithëse çdo pyetje e juaja është shumë e  rëndësishme për ne, e kemi të pamundur t’iu përgjigjemi pyetjeve që ju ua gjeni vetë përgjigjet. Nëse ju na keni dërguar pyetje dhe nuk keni marrë ende një përgjigje ju, lutemi vizioni faqen me pyetjet e zakonshme se ndoshta përgjigja juaj gjendet aty. Ju lutemi zgjidhni mirë personin të cilit i drejtoni pyetje, me qëlim që të jetë i duhuri dhe, ju lutemi, bëni durim dhe prisni përgjigjen, për shkak të ngarkesave ajo nuk do të jetë e menjëhershme. Ju kërkojmë ndjesë, por nuk mund t’iu përgjigjemi pyetjeve që kërkojnë:
– Datat e publikimit të botimeve të ardhshme
– Informacion apo kontakte me autorët.
Botimet MAX janë të gatshme të bashkëpunojnë me autorët shqiptarë të afirmuar dhe të rinj. Çdo autor që ka një vepër në dorëshkrim dhe që dëshiron ta botojë te MAX të kontaktojë menjëherë me:
Brixhida Kokedhima
Drejtore e Botime MAX
e-mail: briko@abissnet.al
Gjithashtu përkthyesit që propozojnë një vepër për ta përkthyer e botuar me Botimet “Max” do të kontaktojnë personin e mësipërm.

 

Për të porositur libra pedagogjikë dhe ndihmës për mësimin:  
Librat pedagogjikë dhe ndihmës për mësimin  janë të disponueshëm për profesorë dhe instruktorë me qëllime përshtatje. Kërkesat mund të bëhen me shkrim ku në krye të letrës cilësohet titulli. Çmimi për këto kopje është 20% më lirë. Pagesa mund të bëhet pranë Botimeve MAX. Kopjet shkollore janë të kufizuara në dhjetë  kopje për çdo mësues, për çdo vit shkollor.
Dërgoni kërkesat tuaja në adresën:

UNIPRESS SH.P.K / Botimet MAX
Rr . “Ismail Qemali”
Pallati Abissnet
Tiranë, Shqipëri
Tel. 2256994
Cel: +355674019548
Fax: 0443021161

 

Informacion apo kontakte me autorët
Botimet MAX janë të gatshme të bashkëpunojnë me autorët shqiptarë të afirmuar dhe të rinj. Çdo autor që ka një vepër në dorëshkrim dhe që dëshiron ta botojë te MAX të kontaktojë menjëherë me :
Brixhida Kokedhima
Drejtore e Botime MAX
e-mail: briko@abissnet.al
Gjithashtu përkthyesit që propozojnë një vepër për ta përkthyer e botuar me Botimet “Max” do të kontaktojnë personin e mësipërm.

 

Kontakt për libraritë / Shërbimi për libraritë

Për informacione rreth produktit, transportit, faturës, defekte të mundshme ose kthimin mbrapsht, ju lutem, kontaktoni në shërbimin e klientit të shtëpisë botuese “Max” me adresat:
Cel: +355674019548
Fax: 0443021161
Email: webmaster@shekulli.com.al , a.nesturi@shekulli.com.al

Për informacion për kopje të përmbajtjes dhe autorit, ju lutem, dërgoni e-mail në adresën e mëposhtme: webmaster@shekulli.com.al , a.nesturi@shekulli.com.al Ne se ju kërkoni të dhëna për autorin, ju lutem, na shkruani në këto adresa e-mail-i.

Nëse doni të merrni një kopje të përmbajtjes së një libri apo katalogun e Botimeve “Max”, dërgoni një fax me kërkesën tuaj në numrin:

Fax: 044302161

E drejta dhe copyright-i
Leja dhe Copyright-i
Të gjitha kërkesat për riprodhimin e materialeve të publikuara nga shtëpia botuese “Max” duhet të bëhen me shkrim e të dërgohen me fax ose me letër në adresën:
Departamenti i lejeve dhe të drejtave
UNIPRESS SH.P.K / Botimet MAX
Rr . “Ismail Qemali”
Pallati Abissnet
Tiranë, Shqipëri
Tel: 2256994
Cel: 00355694035476
Ne nuk e kemi si rregull të negociojmë gojarisht. Ne mund të komunikojmë nëpërmjet email-it por kërkesa duhet bërë me fax ose me letër. Ne nuk mund të japim leje nëpërmjet e-mail-it.
Për të patur  kopje libri:    
Për çdo pesëdhjetë kopje të porositura e te paguara jepet një kopje falas. Këto kopje do t’i postohen institucionit tuaj. Të gjitha kërkesat duhet të jenë të vlefshme dhe të aprovuara.


Shekulli Online

Shkarko Katalogun