tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Kiti Harris ishte një nga figurat kryesore të rrjetit të spiunazhit sovjetik në botë gjatë shekullit të 20-të. Ajo drejtoi agjentë në Londër, Berlin, Shangai, Meksikë dhe Los Alamos. Kiti luajti një rol të madh për depërtimin në projektin Manhatan, që zhvilloi bombën atomike.
Fliste mirë disa gjuhë, ishte energjike dhe krijuese, kishte kujtesë të fortë, ishte e guximshme dhe inteligjente.
Me identitete të rreme, hyri shpesh në Gjermaninë naziste për të çuar dokumente sekrete dhe para, duke ua hedhur rojeve të zymtë dhe dyshues të kufirit.

E lindur në Londër, në një familje emigrantësh hebrenj të arratisur nga Rusia cariste, ajo ishte plotësisht e përkushtuar ndaj kauzës së komunizmit dhe Bashkimit Sovjetik.

Autori i librit, që vetë ka qenë agjent i shërbimit sovjetik, zbuloi në arkivat e KGB-së veprimtarinë e Kiti Harrisit deri në fundin e saj tragjik.

Mbikëqyrësit kishin besim te Kiti dhe ishin të bindur se pikat e saj të forta dhe besnikëria ua kalonin dobësive që ajo kishte.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-91-0
Faqe : 298
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $9.00
eBook : $7.00

Kiti Harris – spiunia me shtatëmbëdhjetë emra

Igor Damaskin dhe Geoffrey Elliott


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook