tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Për shekuj me radhë, hudhra është bërë e famshme për efektet e saj shëruese. Studimet e sotme shkencore dhe klinike po tregojnë se hudhra parandalon sëmundjet kardiovaskulare, infeksionet bakteriale, ato të mykut dhe kancerin.

Në këtë botim të rishikuar të best-sellerit të tyre, Stephen Fulder dhe John Blackwood na njohin me studimet e fundit që janë bërë për hudhrën dhe shpjegojnë se si vepron ajo dhe si të përfitojmë sa më tepër prej saj. Në një kapitull të veçantë ata rrëfejnë në detaje historinë e hudhrës që nga Egjipti i lashtë e deri në kohët moderne.

Ky libër shërben si udhërrëfyes për këtë ilaç të çmuar natyral dhe parashtron tezën se hudhra meriton vendin e vet në kujdesin e përgjithshëm shëndetësor.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-78-1
Faqe : 161
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $9.00
eBook : $7.00

Hudhra

Stephen Fulder John Blackwood


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook