tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Midis dëshirave dhe shqetësimeve tona të përditshme, bën vend një skuadër që nuk është thjesht e vetëm skuadra e zemrës, por ndoshta shumë më tepër se aq.

Në faqet e këtij libri nuk do të mungojnë as rekordet. REKORD – një nga ato fjalë që thuhet kështu në pothuaj të gjitha gjuhët. Sidoqoftë, rekordet janë bërë për t’u thyer dhe për të mbetur në histori, por edhe për të dalë prej saj.

Ndërkaq, rekorde të reja vendosen, emra të rinj shfaqen për të mos u harruar kurrë… Dhe futbolli mbetet po aq popullor sa dikur, përherë e më i dashur, më mbresëlënës.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-12-2
Faqe : 100
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $8.00
eBook : $6.00

Historiku i botërorëve të futbollit – Pjesa II


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook