tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

“Historiku i botërorëve të futbollit”, i pasur me fotografi, skema dhe statistika, ku nuk mungojnë as gazmoret, ju sjell një përmbledhje të betejave më të spikatura në fushën e gjelbër. Kupa e Botës – një udhëtim në historinë e kampionateve plot kujtime mbresëlënëse, njëkohësisht mbushur plot aventurë dhe spektakël.

Skuadrat më të famshme dhe lojtarët-yje ndjekin njëri-tjetrin botëror pas botërori, duke krijuar kështu një mozaik rrezëllitës. Kupa ishte një ide e FIFA-s, që u hodh në vitin 1921, vendimi u mor më 1928-n, ndërsa turneu u zhvillua më 1930-n. Është një takim, që bëhet çdo katër vjet, ku merr pjesë e gjithë bota dhe të gjithë drithërohen. Është një gjuhë universale, e thjeshtë, emocionuese, që shprehet me lëvizjen spektakolare të topit me këmbë, që ndriçohet nga krosimet e bukura dhe që të ekzalton me golat.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-12-2
Faqe : 150
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $8.00
eBook : $6.00

Historiku i botërorëve të futbollit – Pjesa I


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook