tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$10.00

Sinopsi

Ide për të pasur një shtëpi të rregulluar bukur? Rregullimi i shtëpisë mund të duket i vështirë kur sipërfaqja e saj është e vogël, por duke e organizuar mirë punën dhe duke nxjerrë në pah pjesën më të mirë të mobilieve dhe aksesorëve tuaj, vendosja e çdo gjëje në vendin e duhur, thjesht do t’ju zbavitë.

Si të zbukuroni plotësisht një mjedis duke mos shpenzuar shumë. Fjala “e vjetër” nuk do të thotë gjithmonë e padobishme dhe aq më tepër kur flasim për zbukurimin. T’i japësh një pamje të re një mobilieje është një projekt që të jep shumë kënaqësi dhe të bën të kursesh një shumë të mirë të hollash. Shpesh pak vernik mund të bëjë mrekulli. Detajet e vogla krijojnë ndryshime të mëdha.

Ky koleksion do të trajtojë detajet që i japin jetë një shtëpie: objektet prej porcelani, tapiceria, tablotë.

Në këtë libër do të gjeni të fshehta dhe këshilla për mirëmbajtjen dhe riparimin e objekteve zbukuruese që e bëjnë shtëpinë tuaj më të veçantë dhe origjinale. Rregulli është faktori thelbësor për të vendosur harmoninë në një shtëpi. Zbukurimi nuk ka vlerë, nëse është i përzier me shumë rrëmujë.

Nuk është e rëndësishme hapësira, që të keni një shtëpi të rregullt, por organizimi i mirë i objekteve të saj.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-04-1
Faqe : 96
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $10.00
eBook : $8.00

Gjithçka për shtëpinë 3 – Zbukurojmë duke restauruar


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook