tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$10.00

Sinopsi

Duke pasur parasysh rrezikshmërinë që paraqet energjia elektrike, është mirë të njihen disa parime, përpara se të ndërmerren punë që kanë lidhje me të. Mësoni si të realizoni instalime të vogla, si të rregulloni, por edhe disa nga të fshehtat e ndriçimit.

Si rregullohen rubinetet, qyngjet, instalimet hidrosanitare. Problemet e vogla në shtëpi, si: rubinetet që pikojnë, daljet që bllokohen dhe rrjedhjet e ujit janë të lehta për t’u riparuar. Mjafton pak durim dhe të ndiqni disa këshilla e udhëzime në këtë libër. Puna me dru është një nga detyrat më të këndshme ndër ato që kryhen brenda në shtëpi.

Ky libër do t’ju japë të gjitha njohuritë e nevojshme se si ta përpunoni këtë material, si dhe përgjigjet praktike (disa të thjeshta e të tjera pak më të ndërlikuara) për ta marrë me qejf këtë punë. Harrojeni idenë se të bësh punë brenda në shtëpi është e bezdisshme.

Nëse keni disa ditë kohë në dispozicion dhe doni ta përmirësoni pamjen e shtëpisë suaj, ndiqni këshillat në këtë libër dhe do të mësoni se si ndërtohet një gardh, si ulet një tavan duke krijuar një trapazan, ose si rregullohen defektet e një muri.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-37-02-5
Faqe : 96
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $10.00
eBook : $6.00

Gjithçka për shtëpinë 2:Riparimi i objekteve shtëpiake


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook