tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Mishi dhe peshku kanë rëndësi të madhe për organizmin e njeriut. Mishi (sidomos nënproduktet e tij), përmban një sasi të madhe proteinash vitaminash dhe kripërash minerale. Duhet të dimë ta përcaktojmë mirë cilësinë e mishit, si dhe gatimin ku mund të përdoret.

Edhe peshku është një produkt mjaft i rëndësishëm në ushqimin tonë të përditshëm, ndonëse ky lloj gatimi nuk përgatitet shumë nga amvisat. Ashtu si mishi, peshku përmban proteina, lyra, vitamina, lëndë minerale dhe ekstraktive. Tretet lehtë nga organizmi i njeriut.

“Gjelle me mish dhe me pesh” eshte nje liber perplot me receta te lehta per t’u pergatitur nga amvisat shtepiake. Per nje ushyerje te shendetshme dhe plot shije, eshte libri i duhur, qe s’duhet te mumgoje ne asnje familje.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-764-1-1
Faqe : 195
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $5.00

Gatime me mish dhe me peshk

Evgjeni Harizi


Kategoria:

Komentet

3 komente ne “Gatime me mish dhe me peshk”

  1. me pelqejn recetat tuaja

    engji

  2. me pelqejn recetat tuaja

    engji

  3. flm per librat qe i pergatisni me shije interesante

    engji

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook