tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Ngjarjet e romanit zhvillohen në Gjermaninë e pasluftës. Disa ditë pas mbarimit të Luftës së Dytë Botërore, ushtari gjerman Hans Shnitcler, i cili kishte dezertuar falë dokumenteve të rreme, kthehet në qytetin e tij të lindjes, që ishte rrënuar pas bombardimeve. Ndërsa kërkon krodhe buke për të mbajtur frymën gjallë, provon si humanizmin, ashtu edhe mizorinë e interesit vetjak, të zbukuruar me një lloj morali fals.

Hansi mban veshur pallton e një shoku të vdekur, të cilën përpiqet t’ia kthejë vejushës së tij, pa e ditur që në pallto ndodhet edhe një amanet. Shpejt ai mplekset në një intrigë të rrezikshme në lidhje me amanetin. Ndërkohë, ai fillon një romancë dashurie me një grua tjetër të dëshpëruar. Që të dy janë në kërkim të identitetit dhe një të ardhmeje në qytetin e rrënuar…

Në roman, Bëli rreh të tregojë për ekzistencën e njeriut në orën zero.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-770-4-3
Faqe : 200
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $9.00
eBook : $7.00

Engjëlli heshtte

Heinrich Böll


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook