tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

Meso te fshehtat e nje ikone boterore
Gjate gjithe jetes sime kam luftuar për të arritur suksese si biznesmen, gjatë aventurave të ndryshme, si autor, si baba dhe si bashkëshort krenar.
Dua të ndaj me ju ato që kam mësuar gjatë gjithë jetës, ato që më kanë ndihmuar të jap më të mirën time.

Ato përfshijnë :
Besoj vetes
Beso se cdo gjë është e mundur
Jetoj jetën në maksimum
Mos u dorëzo kurrë

Richard Branson është biznesmeni më i famshëm dhe më i suksesshëm britanik që e ka filluar biznesin në moshën 17 vjec.
Virgin Group ka 350 kompani, me të ardhura vjetore 8 miliardë dollarë, Virgin music, virgin airlines, virgin cellular, Virgin Galactic, limuzinat Virgin, trenat Virgin e shumë biznese të tjera si vat, produktet kozmetike, veshjet e nuseve, turizmi, paketa turistike etj.
Richard Branson është largpamës dhe nuhatës, i ngrohtë, i ndjeshëm dhe i këndshëm, karizmatik dhe mjaft tërheqës. Pa dyshim qe Branson është një ikonë botërore biznesi.
Ku qëndron e fshehta e tij dhe forca e këtij burri të papërmbajtshëm?
Njerëzit do t’ju thonë gjithnjë : Kjo sbëhet.

Por nëse keni besim në vetvete, do të shihni se për nus ka asgje të pamundur.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-72-9
Faqe : 120
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $
eBook : $5.00

Ëndërro, sfido dhe do t’ia dalësh

Richard Branson


Kategoria:

Komentet

1 koment ne “Ëndërro, sfido dhe do t’ia dalësh”

  1. Liber i mrekullueshem, shume energjik dhe motivues. Faleminderit

    Ervin Bani

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook