tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$14.00

Sinopsi

Ata janë punonjësit tuaj të talentuar, të përkushtuar, plot potencial dhe qytetarë të besueshëm. Pavarësisht nga luhatjet ekonomike, ju doni që ata të qëndrojnë. Madje doni që ata të jenë të interesuar, të motivuar dhe të japin maksimumin e tyre.

Ata luajnë një rol të rëndësishëm në suksesin tuaj, madje ata kërkohen nga konkurrentët. Studimet tregojnë se menaxherët kanë pushtet dhe ndikim më shumë se kushdo tjetër në angazhimin dhe mbajtjen e njerëzve të aftë në punë.

Nëse ju drejtoni qoftë edhe një individ të vetëm, lexojeni këtë libër. Mësoni se si t’i angazhoni me punë dhe të mos i lejoni të largohen punonjësit e talentuar të çdo moshe dhe në çdo fazë të karrierës së tyre.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-87-3
Faqe : 410
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $14.00
eBook : $12.00

Duajini punonjësit,që të mos i humbisni

Beverly Kaye Sharon Jordan-Evans


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook