tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

“Si të bëhesh i pasur – kështu vendosa ta titulloj këtë libër, pasi sa herë që takoj njerëz, është pikërisht kjo ajo që ata më kërkojnë të dinë. Për të bërë një bukë, ju duhet të pyesni bukëpjekësin; për të bërë para, duhet të pyesni një miliardier.”

–         Autori    –

Në fillim arriti të bënte pesë miliardë dollarë. Pastaj arriti të bënte serialin STAZHIERI. Tani tregon se mund të bëni pasuri, sipas mënyrës Trump.

Në këtë libër kaq të drejtpërdrejtë, Donald J. Trump tregon sekretet sesi mund të bëhet biznes, përshkruan perandorinë e tij të pronave të paluajtshme dhe rolin që ka kreu i shoqërisë Trump. Me të folurën e drejtërdrejtë dhe zgjuarsinë e tij karakteristike, Trump-i na jep mundësinë të kuptojmë si të investojmë me zgjuarsi, si t’i bëjmë përshtypje punëdhënësit e të ngrihemi në një nivel të caktuar, si ta drejtojmë me efektivitet punën, si të arrijmë një marrëveshje të caktuar dhe si të ruajmë emrin që kemi.

Si njeri i biznesit amerikan, Donald J. Trump është i vetëm në llojin e vet. Në këtë histori të këndshme dhe frymëzuese, ai tregon sesi bëhen gjithë këto punë, duke dhënë ndërkaq edhe mësime me vlerë

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: ISBN 978-99956-23-42-5
Faqe : 311
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $14
eBook : $12

Donal J. Trump Si të bëhesh i pasur

Donald J. Trump


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook