tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$14.00

Sinopsi

Burrat dhe gratë bëjnë historinë, si në rrafshin politik ashtu edhe në artet, shkencat dhe modat, por ata janë shumë rrallë vetëm: gruaja ndodhet pranë burrit të saj ose burri pranë gruas së tij; secili bashkëshort luan një rol të pamohueshëm në çastin e vendimeve të mëdha.

Ai nuk ushtron vetëm njëfarë ndikimi, ai merr pjesë në zgjidhje, nganjëherë drejtpërsëdrejti dhe haptazi, më së shpeshti në hije dhe me maturi, por përherë në mënyrë të frytshme.

Çiftet përcaktojnë norma, shkatërrojnë morale për të vendosur të reja dhe tregojnë sa të pasura, të paepura, të dashura dhe të ngarkuara me konflikte janë ndjenjat që, nganjëherë, i shtyjnë njerëzit njëri drejt tjetrit dhe, nganjëherë, i ndajnë. Çiftet zbulojnë pushtetin e pasionit, forcën e dëshirës, etjen për të jetuar në të njëjtën kohë si prushin e dashurisë ashtu edhe ujin e vakët të jetës së përditshme.

Ato shfaqin një guxim të jashtëzakonshëm për të ngadhënjyer bashkarish thesare të dredhisë, të forcës, të durimit dhe të përfytyrimit për t’u përpjekur që të bashkëjetojnë.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-17-3
Faqe : 320
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $14.00
eBook : $12.00

Çiftet

Barbara Sichterman


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook