tumblr visitor stats
Botimet Max -

Sportet rss

Historiku i botërorëve të futbollit – Pjesa II

Midis dëshirave dhe shqetësimeve tona të përditshme, bën vend një skuadër që nuk është thjesht e vetëm skuadra e zemrës, por ndoshta shumë më tepër se aq. Në faqet e këtij libri nuk do të mungojnë as rekordet. REKORD – një nga ato fjalë që thuhet kështu në pothuaj të gjitha gjuhët. Sidoqoftë, rekordet janë […]

Historiku i botërorëve të futbollit – Pjesa I

“Historiku i botërorëve të futbollit”, i pasur me fotografi, skema dhe statistika, ku nuk mungojnë as gazmoret, ju sjell një përmbledhje të betejave më të spikatura në fushën e gjelbër. Kupa e Botës – një udhëtim në historinë e kampionateve plot kujtime mbresëlënëse, njëkohësisht mbushur plot aventurë dhe spektakël. Skuadrat më të famshme dhe lojtarët-yje […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun