tumblr visitor stats
Botimet Max -

Shendeti rss

Si të ushqehemi, kur kemi diabet?

Ky libër ofron një panoramë të detajuar, por jo teknike, të diabetit dhe përqendrohet tek ai i tipit 2. Elaine Magee rendit në mënyrë të qartë gjetjet e fundit mjekësore që lidhen me shkaqet e diabetit, si dhe trajtimet që mund të marrin pacientët. Gjithashtu, jep shumë dieta të shëndetshme për këtë sëmundje, që po […]

Hudhra

Për shekuj me radhë, hudhra është bërë e famshme për efektet e saj shëruese. Studimet e sotme shkencore dhe klinike po tregojnë se hudhra parandalon sëmundjet kardiovaskulare, infeksionet bakteriale, ato të mykut dhe kancerin. Në këtë botim të rishikuar të best-sellerit të tyre, Stephen Fulder dhe John Blackwood na njohin me studimet e fundit që […]

Dieta IG

“Dieta IG” – libri më i shitur në mbarë botën, tashmë i rishikuar dhe i plotësuar me receta të reja gatimi për mënyrën e ushqyerjes dhe me mbi 100 ushqime shtesë sipas grupeve – me ngjyrë të zezë, gri dhe të bardhë. Shumë dieta dështojnë në praktikë, sepse ju merr uria, janë shumë të ndërlikuara […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun