tumblr visitor stats
Botimet Max -

Prindër dhe fëmijë rss

Psikologji për fëmijët

Je tip i mbyllur apo i hapur? Optimist apo pesimist? Je krijues? Je trumajtë apo trudjathtë? Cilën gjuhë të trupit përdor? Nëse dëshiron të mësosh diçka më shumë rreth vetes, “Psikologji për fëmijët” është libri i duhur. Në 40 testet që gjenden në të do të zbulosh gjëra që të interesojnë, aftësitë e tua, pse […]

Si të kujdeseni për fëmijën tuaj

Udhëzues me ilustrime për kujdesin mjekësor të prindërve ndaj fëmijëve Çdo prind dëshiron të ketë sa më shumë njohuri për ankesat e zakonshme të fëmijëve. -Si të kujdeseni për fëmijën tuaj- mbulon më shumë se 100 probleme shëndeti dhe simptoma të ndryshme. Është një udhëzues që mund të përdoret edhe në raste krize. Mjafton të […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun