tumblr visitor stats
Botimet Max -

Për të rinj rss

Flisni me adoleshentët për gjërat e rëndësishme për ta

Jean Sunde Peterson Flisni me adoleshentët për gjërat e rëndësishme për ta Diskutime për stresin, identitetin, ndjenjat, marrëdhëniet, familjen e shkollën dhe të ardhmen   Prindër dhe mësues! Adoleshenca është periudha më e vështirë për jetën e një të riu dhe shpesh vendos fatin e tij/saj. A mund t’i trajtoni adoleshentët, nxënësit, thjesht si qenie […]

Zemërimi tek adoleshentët

Zemërimi tek adoleshentët   Vitet e adoleshencës janë të trazuara: një periudhë vërshimi dhe zbulimi vetjak. Por disa adoleshentë përballen  me humbjen e kontaktit me pjesëtarë të familjes për shkak të keqtrajtimit, rritjes në mjedise ku shpërfillen apo fyhen sistematikisht, prindërve që nuk merren me ta, ose kur për shkak të humbjes së prindërve të […]

Këmbëngul të jesh vetvetja

Libri “Këmbëngul të jesh vetvetja” flet për konfliktet me të cilat përballen adoleshentët sidomos në shkollë. 26 adoleshentë të të gjitha rracave rrëfejnë për jetën e tyre dhe se sat ë vështirë e kanë të jenë vetvetja, sidomos kur i mbajnë nën kontroll, kur i sulmojnë, kur u bëjnë presion, kur i përjashtojnë dhe kur […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun