tumblr visitor stats
Botimet Max -

Negocimi rss

Të negociosh si fëmijë

Përmes një mendjehollësie dhe humori të rrallë, që do t’ju ndihmojë ta zgjidhni shejtanin e vogël që keni brenda vetes, ky libër zbavitës dhe tepër serioz, ju paraqet disa nga taktikat më të frytshme të negocimit. A do që të jesh i ri? Sillu si fëmijë. A do të kesh sukses në biznes? Përdor zotësitë […]

Përtej arsyes

Në librin “Përtej arsyes” do të mësoni se si t’i përdorni emocionet për ta shndërruar një zhgënjim – qoftë ky i vogël apo i madh, profesional apo personal – në një mundësi përfitimi për të dyja palët. Ne s’mund t’i ndalim emocionet, as rrjedhën e mendimeve. Sfida jonë është të mësojmë të nxisim emocione, që […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun