tumblr visitor stats
Botimet Max -

Natyra dhe shëndeti rss

ALERGJITE që shkaktohen nga ushqimi

Në dhjetëvjeçarët e fundit, mjedisi që na rrethon është transformuar rrënjësisht dhe me shpejtësi: produkte kimike të panjohura nga natyra janë përherë e më të pranishme në ujë, në ushqime dhe në objektet që na rrethojnë, duke vënë kështu në rrezik ekuilibrat delikatë që rregullojnë çdo funksion jetësor të njeriut. Stresi mjedisor i shkaktuar nga […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun