tumblr visitor stats
Botimet Max -

Mjekësi rss

Si të ushqehemi, kur kemi diabet?

Ky libër ofron një panoramë të detajuar, por jo teknike, të diabetit dhe përqendrohet tek ai i tipit 2. Elaine Magee rendit në mënyrë të qartë gjetjet e fundit mjekësore që lidhen me shkaqet e diabetit, si dhe trajtimet që mund të marrin pacientët. Gjithashtu, jep shumë dieta të shëndetshme për këtë sëmundje, që po […]

Si të kujdeseni për fëmijën tuaj

Udhëzues me ilustrime për kujdesin mjekësor të prindërve ndaj fëmijëve Çdo prind dëshiron të ketë sa më shumë njohuri për ankesat e zakonshme të fëmijëve. -Si të kujdeseni për fëmijën tuaj- mbulon më shumë se 100 probleme shëndeti dhe simptoma të ndryshme. Është një udhëzues që mund të përdoret edhe në raste krize. Mjafton të […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun