tumblr visitor stats
Botimet Max -

Familja e relacionet rss

Prindër mendjehollë

Një rrugë e re e shkëlqyer për të çliruar potencialin e fëmijës suaj. Sa më energjike të jetë jeta juaj, ashtu do të jetë edhe ajo e fëmijëve tuaj. Nëse i shfrytëzoni në maksimum çastet që jetoni, të njëjtën gjë do të bëjnë edhe fëmijët tuaj. Nëse i humbisni, nëse lejoni që ato të mbushen […]

Babai në shi

“Babai në shi” është roman-elegji për parajsën e humbur të dashurisë familjare, për zhgënjimet dramatike të individit e të shoqërisë sonë përballë një morali të ri dhe një mënyre të re jetese. Pësimet dhe përsiatjet e Agimit – humbja e së dashurës dhe e fëmijës së tyre, prishja e strehës prindërore, përplasjet midis vëllezërve dhe […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun