tumblr visitor stats
Botimet Max -

Ese rss

Midis zhgënjimit dhe mitit

Kjo përmbledhje esesh, skicash dhe artikujsh s’është veçse një përpjekje imja për të kuptuar, ose përshkruar, neurozën post-traumatike të Amerikës, e ndoshta të mbarë Perëndimit, pas tronditjes kapitale të 11 shtatorit. Sulmet terroriste ndaj World Trade Center dhe Pentagonit, të përcjella e të amplifikuara me miliona herë nga televizioni, u shndërruan sakaq në një narrativë […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun