tumblr visitor stats
Botimet Max -

Arsimi rss

Njohuri plotësuese matematike për olimpiadat 2

  Libri trajton njohuri mbi gjeometrinë elementare. Me interes është edhe përfshirja e disa elementeve nga stereometria dhe shndërrimet gjeometrike. Shtjellimi teorik shoqërohet me shembuj të ndryshëm ushtrimesh dhe problemash të përzgjedhura me shumë kujdes nga autorët.   “Njohuri gjeometrike” do të përfshihet në përgatitjen bazë të ekipeve për olimpiada. Por ai fare mirë shërben […]

Shekulli Online

Shkarko Katalogun