tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

Sinopsi

As vetë personazhet e këtij libri nuk arrijnë ta mësojnë në çvend e në çkohë ndodhen, nuk janë në gjendje të dallojnë ku mbaron realiteti dhe ku fillon përralla.

Hyjnë e dalin nga përralla në realitet, nga realiteti në ëndërr, nga ëndrra në ëndërrim, nga jeta tokësore në atë të përtejmen, nga një epokë në tjetrën – dhe të gjitha këto me një qëllim të vetëm: të nxjerrin në pah dilemat e mëdha të shpirtit njerëzor.

Me këtë roman Çollaku e ka kapërcyer veten disafish. Është një letërsi e mirë, e thellë, një ton i përmbajtur e i rëndë. Dhe një stil si i prozatorëve gjermanikë.
Aq i kursyer dhe aq racional në dukje. Koprrac deri në maniakëri me fjalën. Por edhe një venë e humorit të zi.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 99943-825-6-X
Faqe : 174
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

Ar e Fosfor

Romeo Çollaku


Kategoria:

Komentet

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook