tumblr visitor stats
Botimet Max -

Sinopsi

Makaronat përbëjnë pjesën më klasike të artit të kuzhinës.
Ato i gjejmë thuajse në cdo tryezë, me një shumllojshmëri aromash dhe shijes.

Libri “100 receta makaronash të shijshme” i autores Katerina Gremo ( Miftari), na njeh me  recetash të ndryshme për përgatitjen e tyre. Ndërkaq, cdo recetë ështe e lehtë për t’u kuptuar dhe e thjeshtë për ty zbatuar në kuzhinat tona. Dhe jo vetëm prej amvisave, por prej cilitdo pjestari të familjes. Gjithashtu, në këtë libër nuk do të mungojnë edhe këshilla se si mund të përgatiten makaronat në kushtet e shtëpisë.
Përgatitja e tyre në shtëpi, me dorë apo me pajisje të posacme, i jep cdo amvise mundësinë që të krijojë shije të vecanta, duke plotësuar kështu dëshirat dhe parapëlqimet e të gjithë pjestarëve të famijles.

Një lexim i vëmendshëm i tyre, do tjua thjeshtojë mjaft punën pëe përgatitjen e llojeve të ndryshme të makaronave, sepse gjithcka shpjegohet thjesht me hollësi.

Në këtë libër do të gjeni:
-Hapat që duhet të ndjekë cdo amvisë për përgatitjen e makaronave.
- Përgatitja e makaronave me mbushje.
-Makarona me ngjyra dhe shije të ndryshme.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99943-37-76-7
Faqe : 210
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $7.00
eBook : $5.00

100 receta makaronash të shijshme

Katerina Gremo (Miftari)

Komentet

2 komente ne “100 receta makaronash të shijshme”

  1. Une di te pregadis shpageta me sos domatesh.
    Njeher e marrim nje tengjere dhe e mbushim me uje dhe e vume ne ploqa, pastaj e marrin nje tengjere tjeter te cilen e vume ca vajdhe pasi te ngrohet vaji i vume ca qepe dhe pasi te ngrohen duhet ti vume ca mish te bluar ,karrota,domate te zeza, i perziejme mir dhe e hodhim ca kripe.
    Ndersa tek shpagetat kur kan vluar i heqim dhe ivum ca
    vaj.Ju faleminderit per mirkuptim!

    rita dekaj

  2. Une di te pregadis shpageta me sos domatesh.
    Njeher e marrim nje tengjere dhe e mbushim me uje dhe e vume ne plloq, pastaj e marrin nje tengjere tjeter te cilen e vume ca vaj dhe pasi te ngrohet vaji, i vume ca qepe dhe pasi te ngrohen duhet ti vume ca mish te bluar ,karrota,domate te zeza, i perziejme mir dhe e hodhim ca kripe.
    Ndersa tek shpagetat kur kan vluar i heqim dhe ivum ca
    vaj.Ju faleminderit per mirkuptim!

    rita dekaj

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook