Sipas Kategorive
|
.
Sinopsi Makaronat përbëjnë pjesën më klasike të artit të kuzhinës. Libri “100 receta makaronash të shijshme” i autores Katerina Gremo ( Miftari), na njeh me recetash të ndryshme për përgatitjen e tyre. Ndërkaq, cdo recetë ështe e lehtë për t’u kuptuar dhe e thjeshtë për ty zbatuar në kuzhinat tona. Dhe jo vetëm prej amvisave, por prej cilitdo pjestari të familjes. Gjithashtu, në këtë libër nuk do të mungojnë edhe këshilla se si mund të përgatiten makaronat në kushtet e shtëpisë. Një lexim i vëmendshëm i tyre, do tjua thjeshtojë mjaft punën pëe përgatitjen e llojeve të ndryshme të makaronave, sepse gjithcka shpjegohet thjesht me hollësi. Në këtë libër do të gjeni: |
Kosto dhe koha e postimit
* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT * Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune. * Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 7-9 dite pune * Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune. ** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook |
Une di te pregadis shpageta me sos domatesh.
Njeher e marrim nje tengjere dhe e mbushim me uje dhe e vume ne ploqa, pastaj e marrin nje tengjere tjeter te cilen e vume ca vajdhe pasi te ngrohet vaji i vume ca qepe dhe pasi te ngrohen duhet ti vume ca mish te bluar ,karrota,domate te zeza, i perziejme mir dhe e hodhim ca kripe.
Ndersa tek shpagetat kur kan vluar i heqim dhe ivum ca
vaj.Ju faleminderit per mirkuptim!
rita dekaj
01/10/2012
Une di te pregadis shpageta me sos domatesh.
Njeher e marrim nje tengjere dhe e mbushim me uje dhe e vume ne plloq, pastaj e marrin nje tengjere tjeter te cilen e vume ca vaj dhe pasi te ngrohet vaji, i vume ca qepe dhe pasi te ngrohen duhet ti vume ca mish te bluar ,karrota,domate te zeza, i perziejme mir dhe e hodhim ca kripe.
Ndersa tek shpagetat kur kan vluar i heqim dhe ivum ca
vaj.Ju faleminderit per mirkuptim!
rita dekaj
01/10/2012
shume te mira
trejsi
22/12/2014
Un di site pergats makarona e vendon nje tengere nen plloq edhe e vem pak uj dhe pastaj uji vlon dhe pastaj ja hodhim makaronet edhe ata pasi te behen i qesim pak vaj dhe i hamm jan shum te mira lajmrohini tek un dhe ju tulregoj receta shum te mira faleminderi per mirkuptimin
Agela ferizede
25/03/2015
makaronat ma shpifin jan kot
naci
05/11/2015