tumblr visitor stats
Botimet Max -
.

$11.00

Sinopsi

Si arrijnë drejtuesit rezultate marramendëse, pa i sforcuar të tjerët

Sekreti i menaxherëve të zotë qëndron tek aftësia për të motivuar dhe bërë punën përmes punonjësve që drejtojnë.
Motivimi i punonjësve është një temë shumë e gjerë dhe shumë e ndërlikuar në biznes.
Vetë menaxherët kanë nevojë të shikojnë nga vetja:

– Sa kohë dhe vëmendje i kushtojnë motivimit të punonjësve dhe si e bëjnë këtë?
– Sa kohë i kushtojnë rekrutimit të njerëzve të rinj dhe si pyesin në intervistat e punës?
– Sa kohë i kushtojnë punës dhe rezultateve të secilit punonjës dhe si e bëjnë këtë?
– Sa kohë u kushtojnë punonjësve te suksesshëm dhe çfarë raporti ndërtojnë me ta?
– A shpenzojnë shumë kohë me dështakët dhe përse e bëjnë këtë, kur e dinë që rezultati do të jetë modest ose zero?
– A e dinë menaxherët se punonjësit e dështuar janë shumë të aftë të mbajnë punën, edhe pse nuk bëjnë rezultate, dhe për këtë kanë teknika më se të përsosura?
– A i kanë menaxherët gjithmonë dijet, kulturën e biznesit dhe eksperiencën jetësore e të biznesit për të patur sjelljet e duhura me njerëzit që drejtojnë?

Libri përmban 100 këshilla të ndara, të shkurtra, të përmbledhura dhe menjëherë të kuptueshme.
Janë 100 këshilla të shkëlqyera për menaxheret dhe drejtuesit që duan të bëjnë sukses, si dhe për trajnimin e punonjësve të tyre.

Menaxheret kanë jetë të ngarkuar me punë e përgjegjësi, por dijet për motivimin e njerëzve që drejtojnë mund ta bëjnë jetën e tyre më të lehtë, më të gëzueshme duke arritur rezultate të shkëlqyera.

Ky libër u vlen edhe njerëzve që nuk janë menaxherë e drejtues, por aktivë dhe me kërkesa për rezultate në punën e tyre.

Detaje rreth librit

Formati : Print
ISBN: 978-99956-23-24-1
Faqe : 184
Shtepia Botuese : Botimet Max

Ky liber shitet ne 2 formate:
Liber : $11.00
eBook : $9.00

100 mënyra për të motivuar punonjësit

Steve Chandler, Scott Richardson


Kategoria:

Komentet

1 koment ne “100 mënyra për të motivuar punonjësit”

  1. Pershendetje deshta te di se ku eshte botuar ky liber dhe kur. Ju falemnderit

    ardiana

Jepni mendimin tuaj

Kosto dhe koha e postimit

* Kostot dhe koha e shperndarjes. Me poshte jane shenuar cmimet e shperndarjes ne Dollar $ ne te gjithe vendet e botes sipas postes Shqiptare. TARIFAT

* Per porosi brenda Shqiperise koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 2-3 dite pune.

* Per porosi ne zonen e Evropes koha e mberritjes se porosise tuaj  eshte 7-9 dite pune

* Per porosi ne zonat e tjera te botes koha e mberritjes se porosise tuaj eshte 15-20 dite pune.

** Nuk ka kosto shperndarje per librat ne formatin elektronik eBook